prosfora3

Ποιοι Είμαστε

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και δεν μας ταιριάζουν – έχουμε μάθει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια να μιλάμε με την δουλειά μας. Και ευτυχώς, ο κόσμος γνωρίζει να εκτιμά και να αναγνωρίζει όσους εργάζονται σωστά, δεν κοροϊδεύουν και έχουν μία σταθερή κερδοφόρα πορεία στον χώρο.
Στο site αυτό θα βρείτε ανθρώπους που πιστεύουν στην εξειδίκευση και κάνουν πρωτογενή δουλειά. Θα βρείτε ανθρώπους που δουλεύουν ακατάπαυστα, για να είναι απόλυτα έγκυροι στις εκτιμήσεις τους, και παράλληλα έχουν πολυετή πείρα στα αθλήματα/πρωταθλήματα με τα οποία ασχολούνται.

Στο site αυτό δεν θα βρείτε “αερητζήδες” του χώρου (και είναι πολλοί...)! Ανθρώπους που έχουν κάνει το στοίχημα εμπόριο (πάρε κόσμε τρίξι και πίξι και γιάνκι και μάνκι, εδώ τα καλά καλά bets). Δεν θα βρείτε κάποιους άλλους, που απλά “κλέβουν” σημεία (να δούμε τι έδωσε ο Ckmng, θα κολλήσουμε και κάτι από Παναγιώτη Τράγο, θα γράψουμε και 200 λέξεις και είμαστε άρχοντες...). Δεν θα βρείτε επίσης συντάκτες που απλά έπρεπε να ασχοληθούν με κάποιο πρωτάθλημα (στην λογική της κάλυψης 789.986 αγώνων που υπάρχουν στο κουπόνι από 10-20 άτομα...) χωρίς καν να γνωρίζουν πού πέφτει στον χάρτη η χώρα προέλευσης.

Ζητάμε την στήριξή σας, διότι για να μπορέσουμε να αποδώσουμε το 100% της ποιότητας στην εργασία μας, θα πρέπει να ασχοληθούμε αποκλειστικά και επαγγελματικά με το συγκεκριμένο site. Ζητάμε την στήριξή σας, αρνούμενοι να συνθηκολογήσουμε με τις στοιχηματικές εταιρίες. Άλλωστε στο makrabet.com δεν θα μπορούσαμε ποτέ να στηρίξουμε την επιβίωσή μας στην... χασούρα του παίκτη, διότι πολύ απλά επιδιώκουμε και πιστεύουμε πως μόνο κέρδος θα έχει από το δικό μας site!

Αποφασίσαμε, λοιπόν, με θάρρος να σταθούμε στο πλευρό του παίκτη του στοιχήματος και είναι στο δικό σας χέρι αν θα μας κρατήσετε στον χώρο!

Είναι δεδομένο πως θα δεχτούμε στοχευμένο πόλεμο και κακόβουλα σχόλια, όμως θα απαντήσουμε σε όλα με την σιωπή και την δουλειά μας. Πάντα όταν ξεκινάει μία νέα προσπάθεια που “ταράζει” τα νερά και εισάγει καινοτομίες, δέχεται “λάσπη” και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό!

Φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε μία μεγάλη στοιχηματική παρέα, να γουστάρουμε την δουλειά μας και να ανταμείβουμε με κέρδη όσους μας στηρίζουν! Ξεκινάμε με σεμνότητα, αλλά και πολλά όνειρα. Να πετύχουμε, να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την παρέα και το makrabet.com να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από ένα ακόμα site: σε ένα πρόδρομο στοιχηματικών εξελίξεων στην Ελλάδα!

Μείνετε συντονισμένοι, η σεζόν θα είναι μεγάλη και το ταξίδι μόλις ξεκίνησε!

Τα Προφίλ μας
Από 8 ετών διάβαζα ότι αθλητική εφημερίδα κυκλοφορούσε (με προτίμηση στον Φίλαθλο και αργότερα στην Sportime) και άκουγα ότι αθλητικό ραδιόφωνο υπήρχε (Sprint fm, με το τρανζιστοράκι στον κουβά για καλύτερο σήμα...).
Στο nickname … Ckmng …μπορεί τα φωνήεντα να αποτελούν είδος, όχι υπό, αλλά σε εξαφάνιση, όμως τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια αυτό το “περίεργο nick” είναι συνυφασμένο στοιχηματικά με δύο αθλήματα … το βόλεϊ και το beachvolleyball.
Δύο πράγματα λάτρευα από μικρός, τη φυσική και τα σπορ. Όλα τα σπορ. Κάθε είδους σπορ. Άλλωστε ο αείμνηστος πατέρας μου (γυμναστής στο επάγγελμα) αγαπούσε και αυτός όλα τα σπορ και από εκεί κόλλησα το μικρόβιο.
H αγάπη για την πορτοκαλί μπάλα χρονολογείται πίσω στα παιδικά μου χρόνια παίζοντας στα τμήματα (παιδικό - εφηβικό) του Ιωνικού Ν.Φ. όπου είχα μάλιστα την ευκαιρία να βλέπω από κοντά τον μεγάλο Γιώργο Μποζίκα να εκτελεί από τα 6.25.
Όλα ξεκίνησαν προς τα τέλη του 2003, όπου έπειτα από περιπλανήσεις στα διάφορα πρακτορεία της πόλης και έπειτα από πολλές αφελείς προσπάθειες για... στοιχηματικό τζόκερ (το δελτίο μου έμοιαζε με παραγγελία για σούπερ μάρκετ) ήρθε ξαφνικά ένα φιλαράκι να με πετάξει στα νερά του διαδικτυακού στοιχήματος.
O DSuker ασχολείται με το στοίχημα από το 1998 και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας όταν και επέλεξε και το ψευδώνυμό του προς τιμήν του Κροάτη επιθετικού που βγήκε πρώτος σκόρερ και του χάρισε το πρώτο μεγάλο ταμείο της ζωής του.
Οι καλές μεταγραφές πρέπει να μιλούν στο γήπεδο. Στο χορτάρι. Κρατώντας αυτό σαν βάση, οι Petran1985, Mikt και The_Shooter, όταν έγιναν οι ανακοινώσεις από το Makrabet, προτίμησαν να μην πουν πολλά λόγια (βασικά τίποτα) και να τα “πουν” με καλά bet, “πράσινο” πινακάκι.

Ποιοί Είμαστε

about us

Makrabet Twitter

Κάντε Like!

0