sindroomes

Ας γνωριστούμε λοιπόν….

29/12/2016 15:24
Από αυτή εδώ την γωνία θα προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να αναλύουμε τα τεκταινόμενα στο Ιταλικό ποδόσφαιρο και να βρίσκουμε τις πιο ψαγμένες στοιχηματικές προτάσεις για όλες τις κατηγορίες που παίζεται ποδόσφαιρο στην γείτονα χώρα.
Καταρχήν, ονομάζομαι Γιώργος αλλά όπως όλοι καταλάβατε απαντάω και στο DSuker – μάλλον με μεγαλύτερη ευκολία μετά από τόσα χρόνια από τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κροατίας – ασχολούμαι με το στοίχημα από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 τότε που στα υπόγεια της οδού Καμβουνίων στην Θεσσαλονίκη – την πόλη από την οποία κατάγομαι και μεγάλωσα - έπεσε για πρώτη φορά ένα κουπόνι με μακροχρόνια στοιχήματα στα χέρια μου. Επηρεασμένος από την παρουσία του Κροάτη επιθετικού με την Ρέαλ Μαδρίτης εκείνη την χρονιά αλλά και την ποιότητα της Εθνικής Κροατίας επέλεξα τον Suker για πρώτο σκόρερ του τουρνουά πράγμα που συνέβη τελικά αφήνοντας όμως μισή χαρά σε εμένα αφού εκείνα τα κέρδη δεν τα εισέπραξα ποτέ!!

Αγάπησα το Ιταλικό ποδόσφαιρο στοιχηματικά λόγω του ΟΠΑΠ… και τι εννοώ. Ως γνωστόν τον Ιανουάριο του 2000 βγήκε το πρώτο κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα, ο ΟΠΑΠ δεν είχε αναπτύξει ακόμα τα σύγχρονα λογισμικά του που ενημερώνονταν για όλες τις αλλαγές αποδόσεων ανά την υφήλιο και το internet ήταν στα σπάργανα στην Ελλάδα. Όντας φοιτητής στο Α.Π.Θ., η νησίδα των ηλεκτρονικών υπολογιστών του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών μας προσέφερε – για εκπαιδευτικούς λόγους πάντα – πρόσβαση σε μια Ιταλική σελίδα www.snai.it το όνομα της η οποία έδινε εντελώς διαφορετικές αποδόσεις από την Ελληνική εταιρεία στοιχημάτων. Και ο πονηρός ο Έλληνας είπε μέσα του, ‘’ε Ιταλοί είναι αυτοί θα ξέρουν καλύτερα από εμάς’’ ας κάνουμε ένα σύστημα 4-5-6 (2.200 δρχ κόστιζε τότε) να παίξουμε. Ως δια μαγείας έπιασε 6/6 και αυτό ήταν…. μια καινούργια αγάπη δημιουργήθηκε.

Στην συνέχεια, με οδηγό το Χρήμασπορ που έβγαζε η εφημερίδα ‘’Έθνος’’ και αρθρογραφούσε ο ένας και μοναδικός Παρασκευάς αλλά και από το beto.com αρχικά και το betonet.com στην συνέχεια όπου ο Νapolitano κατέβαζε μονόστηλο την Ιταλία κάθε εβδομάδα αγάπησα και ασχολήθηκα στοιχηματικά με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ιταλίας. Τα τελευταία χρόνια έδινα τις προβλέψεις μου σε γνωστό Ελληνικό Site όπου είχα 4 χρονιές πετυχημένες στοιχηματικά.

Το motto μου στο στοίχημα είναι ''Από τον Αύγουστο έως τον Φεβρουάριο κάνουμε προθέρμανση για να μάθουμε τις ομάδες και να παίξουμε στοίχημα τον Μάρτιο και Απρίλιο''. Και να εξηγήσω τι εννοώ, για καμία ομάδα δεν κρίνεται τίποτα αγωνιστικά τελεσίδικα μέχρι τους 2 τελευταίους μήνες του πρωταθλήματος οπότε εκεί θα πάρουν όλα τα ρίσκα τους, το κίνητρο θα έχει πρωτεύουσα σημασία και οι εξωαγωνιστικές σχέσεις μεταξύ των ομάδων θα δοκιμαστούν. Επίσης θα με ακούσετε συχνά να λέω, το στοίχημα δεν είναι αγώνας σπριντ 100μ αλλά μαραθώνιος και κερδισμένος βγαίνει αυτός που έχει την υπομονή να βρει και να παίξει την value απόδοση αλλά και κάνει σωστή διαχείριση της κάβας του.

Αυτά σαν εισαγωγή, πάμε να δούμε στοιχηματικά τι μπορούν να περιμένουν από εμένα οι συνδρομητές του makrabet. Στο site γίνεται τρομερή δουλειά – όπως όλοι γνωρίζουμε - από παιδιά, αδαμάντινους χαρακτήρες, που όλα τους είναι εξειδικευμένα σε ένα αντικείμενο. Εγώ, δεν είχα σκοπό μέχρι τις αρχές του μήνα να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα στοιχηματικά δρώμενα στην χώρα ενεργά, αλλά μιλώντας με τον Γιάννη κυρίως αλλά και τον Ckmng πείστηκα για το project το οποίο τρέχουν από τις προοπτικές που αυτό έχει αποφάσισα να συμμετάσχω και να το βοηθήσω.

Οι προβλέψεις μου θα είναι κυρίως από τα Ιταλικά γήπεδα αλλά προς το τέλος της περιόδου όταν το κίνητρο παίζει τον ρόλο του θα δείτε επιλογές από διάφορα πρωταθλήματα είτε pregame είτε live. Εδώ πρέπει να ανοίξω μία παρένθεση, πάντα πίστευα και πιστεύω το σωστό στοίχημα είναι το Pregame όταν έχεις 90 λεπτά μπροστά σου και όχι να τζογάρεις μέσα σε 10 λεπτά + τις καθυστερήσεις, αλλά πλέον στην ζωή μας έχει μπει πολύ ενεργά το live betting. Στο makrabet έχουμε ένα chat που θα είναι ανοιχτό 24 ώρες και ένα chat που θα ανοίγει σε επιλεγμένες περιπτώσεις όταν η αγωνιστική δραστηριότητα το επιβάλλει. Η συμμετοχή σας εκεί είναι απαραίτητη, όχι μόνο γιατί όταν πολλά μάτια παρακολουθούν τα παιχνίδια βλέπουν πράγματα που ο ένας μπορεί να χάσει, αλλά και γιατί εκεί θα προκύπτουν στοιχηματικές προτάσεις ανάλογα με την εικόνα των αγώνων που παρακολουθούμε και στα τελειώματα των πρωταθλημάτων θα βγαίνουν σημεία κινήτρου ανάλογα με τις αγωνιστικές ανάγκες των ομάδων. Άλλωστε παρά το γεγονός ότι το στοίχημα θεωρείται εγωιστικό παιχνίδι, η ισχύς εν τη ενώσει και η ομαδική δουλειά μπορεί να κάνει θαύματα σε ορισμένες περιπτώσεις (πολύ μεγάλη παρένθεση άνοιξα τελικά!!!).

Να επιστρέψω στο τι μπορούν να περιμένουν οι συνδρομητές του makrabet από εμένα. Στην Serie A θα ασχοληθούμε με το μεγαλύτερο φάσμα των στοιχηματικών επιλογών που έχουμε διαθέσιμες (σημεία, παιχνίδι με τα γκολ, κάρτες, κόρνερ, σκόρερ), στην Serie Β μετά την επανέναρξη στο τέλος Ιανουαρίου και αφού ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και αφήσουμε τις ομάδες 2 αγωνιστικές να ρολάρουν θα μπούμε ενεργά και δυνατά ενώ στην Lega Pro θα μας απασχολήσει στοιχηματικά κυρίως ο 3ος όμιλος του Νότου και ο 1ος όμιλος του βορρά όπου συμμετέχουν και οι πιο ποιοτικές – εντυπωσιακές ομάδες της κατηγορίας. Προς τον Απρίλιο θα μας απασχολήσει λίγο στοιχηματικά και η Serie D όταν το πρωτάθλημα θα φτάνει στα τελειώματα του. Τα picks θα είναι κυρίως στο εύρος των 25-40 μονάδων (σε μία κλίμακα των 100) πλην εξαιρετικών και μεμονωμένων περιπτώσεων όπου το stake θα ανεβαίνει ανάλογα με την αξία που εγώ αναγνωρίζω. Το παιχνίδι θα γίνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό του στην Bet365 εκμεταλλευόμενοι τα ασιατικά που δίνει και την χαμηλότερη γκανιότα που έχουν, ενώ θα υπάρξουν και προτάσεις στον Stoiximan που όμως λόγω των πρωταθλημάτων θα μπορούν να πονταριστούν άνετα και με μεγάλα όρια από όλους.

Αυτά για αρχή, οι συνδρομητές μπορούν να δουν ήδη τα πρώτα picks, και από την επόμενη εβδομάδα που θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς θα προσπαθήσω να υπάρχει κάθε Σάββατο μέχρι το μεσημέρι ένα άρθρο όπου θα εξηγώ τις επιλογές που θα βλέπεται στην σελίδα μου.

Για οτιδήποτε θέλετε θα με βρείτε στο twitter (https://twitter.com/dsuker) ενώ μπορείτε να ρωτήσετε ότιδήποτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (το facebook το χρησιμοποιώ μόνο για κοινωνικούς σκοπούς!!!)

Καλή Χρονιά (κυριολεκτικά και στοιχηματικά) να έχουμε και καλώς σας βρήκα.

ΥΓ. Και επειδή τις παραδόσεις πρέπει να τις διατηρούμε (η όπως λέει ο φίλος μου ο Eb00f να τις τηρούμε είναι η σωστή έκφραση) και στο πνεύμα των ημερών ας τζογάρουμε σε ένα αμιγώς Ιταλικό 5-6-7 (με το μικρότερο δυνατό ποντάρισμα) μήπως ο Αϊ Βασίλης έρθει πιο νωρίς με τα δώρα του φέτος. (Την παραμονή Χριστουγέννων χάσαμε για λίγο το απόλυτο και δεν είναι κάθε μέρα Χριστούγεννα για να επαναληφθεί τόσο εύκολα οπότε με σύνεση και το MINIMUM ποντάρισμα επαναλαμβάνω, οι αποδόσεις είναι από την Bet365)

Lega Pro C 29/12/2016 17:30 Foggia v US Siracusa 1 & over 2,5@2,500
Lega Pro C 29/12/2016 17:30 Paganese v Matera GG & over 2,5@2,500
Serie B 30/12/2016 16:00 Salernitana v Perugia X@3,100
Lega Pro A 30/12/2016 17:30 Arezzo v Carrarese 1 & over 2,5@ 2,875
Serie B 30/12/2016 21:30 Trapani v Brescia 1&over 2,5@ 3,200
Serie B 30/12/2016 21:30 Benevento v Pisa 1&under 2,5@ 3,250
Lega Pro A 30/12/2016 21:45 Livorno v Alessandria X 3,100
.

Αρθρογραφία

Ποιοί Είμαστε

about us

Makrabet Twitter

Κάντε Like!

0