sindroomes

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί το makrabet.com έγινε συνδρομητικό;

Στο makrabet.com πιστεύουμε στην εξειδίκευση! Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ένας πολύ μεγάλος όγκος δουλειάς σε καθημερινή βάση... Δυστυχώς στον χώρο ελάχιστοι είναι εκείνοι που κάνουν πρωτογενή δουλειά. Εμείς δεν ακολουθούμε κανέναν, αντιθέτως παράγουμε οι ίδιοι picks, μελετώντας σε καθημερινή βάση ρεπορτάζ πολλών ομάδων (καθένας στα πρωταθλήματα/αθλήματα της εξειδίκευσής του).

Άμεση συνέπεια είναι το γεγονός πως σε πολλές περιπτώσεις θα προλαβαίνετε μεγάλες αποδόσεις πριν “ξυπνήσουν” οι εταιρίες και τις διορθώσουν. Για να μπορούμε να αφιερώνουμε τις ώρες που είναι απαραίτητες και να είμαστε απόλυτα έγκυροι στις εκτιμήσεις μας, πρέπει οι συνθήκες εργασίας να είναι άκρως επαγγελματικές. Έπρεπε λοιπόν να επιλέξουμε αν το makrabet.com θα είναι βιώσιμο από την “στοιχηματική αγορά” (δηλαδή τις στοιχηματικές εταιρίες, με ότι αυτό συνεπάγεται...) ή από τους ίδιους τους παίκτες του στοιχήματος. Εμείς πήραμε την απόφαση να πάμε με το μέρος του παίκτη και όχι με τις εταιρίες!

Στο χέρι σας είναι να μας κρατήσετε στον χώρο και να μας δώσετε την δύναμη να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο το makrabet.com , προσθέτοντας στην παρέα και άλλους κορυφαίους tipster!

Πώς λειτουργούν τα πακέτα συνδρομών;

Ατομικά: Πρόσβαση στην αρθρογραφία και τα προγνωστικά του tipster της επιλογής σας. Ενημέρωση με mail σε κάθε pick! Επίσης παρέχεται σε διαφορετικό πακέτο πρόσβαση στο chat, τόσο στους Wise Guys, όσο και για τα live picks των υπόλοιπων tipster. Για 6μηνες συνδρομές, ο ένας μήνας είναι δώρο!

Flexy: Υπάρχουν πέντε έτοιμες 3άδες για εσάς, καθώς πολλοί το ζητήσατε! Ενημέρωση με mail σε κάθε pick, στους 6 μήνες, ο ένας είναι δώρο.

Standard: Πρόσβαση στην αρθρογραφία και τα προγνωστικά των Ιορδάνη Σιδηρόπουλου, Γιάννη Μακρατζάκη, Tragou, Hustler, Ckmng (η ομάδα που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016 στο Makrabet, με μειωμένη τιμή στο μηνιαίο πακέτο). Ενημέρωση με mail σε κάθε pick! Δεν παρέχεται πρόσβαση στο chat. Για 6μηνες συνδρομές, ο ένας μήνας είναι δώρο!

Premium: Πλήρης πρόσβαση στην αρθρογραφία και τα προγνωστικά όλων των tipsters, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του makrabet.com! Περιλαμβάνει το Standard πακέτο και επιπλέον 24ωρη πρόσβαση στο Makrabet Live Betting Room (και στα Live Picks όλων των tipsters), τους Wise Guys, τον DSuker, τον Ερμή και τον Γρηγόρη Κοκκινάκη! Ενημέρωση με mail σε κάθε pick. Για 6μηνες συνδρομές, ο ένας μήνας είναι δώρο!

Ημερήσιο Premium πακέτο: Περιλαμβάνει ότι ακριβώς το Premium πακέτο, χωρίς την ειδοποίηση με mail.

Οι τιμές είναι με ενσωματωμένο τον ΦΠΑ.

Πώς μπορώ να πληρώσω την συνδρομή μου;

Το makrabet.com υποστηρίζει συναλλαγές με Paypal (όπου μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ανεξάρτητα αν έχετε λογαριασμό Paypal) και με Paysafecard (σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία χρειάζεται λογαριασμός mypaysafecard)! Μπορείτε επίσης να μας πληρώσετε μέσω e-banking ή τραπεζικής κατάθεσης. Δείτε τους τρόπους εδώ!

Γιατί οι αποδόσεις πέφτουν μόλις ανεβαίνουν picks; Και τι μπορεί να γίνει για αυτό;

Το γεγονός πως οι πρώτες μας συνδρομές θα είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες, δείχνει την ποιότητα της δουλειάς μας! Μας φοβούνται, αυτή είναι η πραγματικότητα... Γνωρίζουν πως έχουμε την γνώση και την εξειδίκευση να βρούμε την δική τους λάθος απόδοση. Δυστυχώς σε αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει λύση... Η άμεση ενημέρωση με mail για κάθε μας πρόταση θα βοηθήσει αρκετούς από εσάς να προλάβετε την αποδεκτή απόδοση. Θα υπάρξουν όμως και περιπτώσεις που τα παιχνίδια/ειδικά στοιχήματα θα έχουν εξαφανιστεί. Δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια εγγύηση και θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς... Επί της ουσίας αυτός ο… πανικός των στοιχηματικών εταιριών επιβεβαιώνουν την καλή δουλειά που γίνεται στο makrabet και την εξειδίκευσή μας!

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό αφορά ένα μικρό μέρος των συνολικών picks, ενώ στόχος μας είναι να κάνουμε την διαφορά και με το cash – out! Θα δείτε, λοιπόν, σε πολλές περιπτώσεις να προτείνουμε αποδόσεις, οι οποίες μετά από κάποιες ώρες θα έχουν “κατρακυλήσει” και θα σας εξασφαλίζουν ένα σίγουρο κέρδος πριν καν αρχίσει ο αγώνας! Επίσης σημειώστε πως σε ορισμένες περιπτώσεις θα δείτε την απόδοση που έχουμε προτείνει να είναι προσωρινά φραγμένη. Κάντε λίγο υπομονή, η φραγή θα είναι προσωρινή, προκειμένου να μην δεχτούν μαζικά πονταρίσματα. Το στοίχημα θέλει υπομονή και καθαρό μυαλό…

Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο makrabet.com;

Το makrabet.com διαθέτει φίλτρο προστασίας. Τι σημαίνει αυτό; Παρακαλώ διαβάσετε εδώ!

Τι διαφορετικό έχει αυτό το site;

Εξειδίκευση, πρωτογενής δουλειά, τιμιότητα και επαγγελματισμός! Αυτές είναι οι αρχές μας... Εδώ δεν κοροϊδεύουμε, η κάθε πρόταση είναι προϊόν μελέτης, γνώσης και πείρας. Μοιραζόμαστε μαζί σας το παιχνίδι μας!

Καλύπτουμε σχεδόν όλα τα αθλήματα! Ποδόσφαιρο (Ελλάδα, Κύπρος, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, MLS, Αγγλία, Τουρκία, Βραζιλία, Διασυλλογικές διοργανώσεις σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική), Μπάσκετ (Ευρωπαϊκό και NBA), Βόλεϊ, Τένις, Χόκεϊ, Μπέιζμπολ, Αμερικάνικο ποδόσφαιρο! Διαθέτουμε επίσης την καλύτερη ομάδα Live Betting!

To makrabet.com είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχουν προτάσεις και αμείωτο ενδιαφέρον 365 μέρες τον χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο!

Πώς λειτουργεί το chat;

To Wise Guys Makrabet Live Betting Room είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, προκειμένου να γίνουμε μια μεγάλη παρέα! Εκτός από τους Wise Guys, στο chat θα δίνουν Live Picks όλοι οι tipsters του site. Η πρόσβαση είναι αποκλειστικά για όσους διαθέτουν το Premium πακέτο μας, ανεξάρτητα αν είναι για 1 μέρα, 1 μήνα ή 6 μήνες!

Πώς λειτουργούν τα πινακάκια;

Ο κεντρικός πίνακας της αρχικής μας σελίδας είναι χωρισμένος σε ενότητες! Στα picks θα δείτε όλα τα τελευταία προγνωστικά με χρονολογική σειρά. Στα pending θα δείτε συγκεντρωμένα όλα τα μη διευθετημένα picks. Στην ενότητα Live θα δείτε όσα live picks εκκρεμούν (πατήστε πάνω στο «δείτε όλα τα Live» για πλήρες ιστορικό), ενώ στα Long Term βρίσκονται όσα μακροχρόνια δεν έχουν ακόμα διευθετηθεί (επίσης υπάρχει πλήρες ιστορικό).

Στην αρχική σελίδα μπορείτε επίσης να βρείτε τα συνολικά στατιστικά του site από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, ενώ πατώντας το όνομα του κάθε συνεργάτη μας θα βρείτε τα ατομικά του στατιστικά (συνολικά, φετινής σεζόν, τελευταίου μήνα), μαζί με την φόρμα του στα 10 τελευταία picks. Καθαρά, τίμια, υπεύθυνα!

Πώς ειδοποιούμαστε για τα νέα pregame picks;

Υπάρχει ενημέρωση για κάθε νέο pick με mail!

Απαιτούνται 24 ώρες για την ενεργοποίηση της ειδοποίησης. Ειδοποίηση με mail δεν υπάρχει στην ημερήσια συνδρομή. Σε περίπτωση που δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε mail, μπορείτε εύκολα να κάνετε unsubscribe (υπάρχει σχετικό link στο τέλος κάθε mail).

Γιατί τα mail μου πηγαίνουν στις «προσφορές» και όχι στα «εισερχόμενα»;

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, θα σας παρακαλούσαμε να μεταφέρετε τα μηνύματα από τις «προσφορές» στα «εισερχόμενα», καθώς και να προσθέσετε το mail μας στις επαφές σας.

Πώς ειδοποιούμαστε για τα live picks;

Το Live Betting απαιτεί παρουσία στο Makrabet Chat, ωστόσο όταν αυτό δεν είναι εφικτό, υπάρχει η εφαρμογή Telegram, μέσω της οποίας ενημερώνεστε για κάθε live pick άμεσα! Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε διαβάστε εδώ!


Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από την φόρμα εγγραφής που υπάρχει στην αρχική μας σελίδα!

Ποιοί Είμαστε

about us

Makrabet Twitter

Κάντε Like!

0